Αγαπητοί Γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας και στο Σύλλογο Γονέων. Ευχόμαστε να περάσουμε μαζί με τρόπο δημιουργικό τα έξι χρόνια του Δημοτικού Σχολείου.

Σκοπός μας είναι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και των δυνατοτήτων μας να συμβάλλουμε, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου, στη διαμόρφωση ενός δημιουργικού σχολικού περιβάλλοντος που θα είναι για τα παιδιά μας κάτι περισσότερο από το σχολείο τους. Θέλουμε τα παιδιά μας να θεωρούν το σχολείο σπίτι τους, να το σέβονται και να το αγαπούν πέρα από τα μαθήματα και τις σχολικές ώρες.

Κύκλος 1

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων,

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη στην προσπάθειά μας για τη δημιουργία του βίντεο κατά του σχολικού εκφοβισμού...

Πρώτα και πάνω απ΄όλα ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν και για την υπομονή τους ώστε να ολοκληρωθεί το γύρισμα (μπορούμε να πούμε ότι συμπεριφέρθηκαν σαν πραγματικοί επαγγελματίες ????).

Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας δασκάλα χορού Έλενα Δαφέρμου για την άμεση ανταπόκριση στην ιδέα μας και για την υπέροχη χορογραφία η οποία κατάφερε να μας συγκινήσει.

Ευχαριστούμε τα κορίτσια που συμμετείχαν στο χορευτικό, για την αφοσίωση που έδειξαν και τη μοναδική εμπειρία που μας χάρισαν.

Ευχαριστούμε πολύ τη Μαρίνα Φραγκεσκίδου, μαμά της Ε' τάξης για τη δημιουργία του σεναρίου.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που παρευρέθηκαν, για τη διακριτικότητα που έδειξαν περιμένοντας υπομονετικά.

Ευελπιστώντας το αποτέλεσμα να ευαισθητοποιήσει την κοινότητά μας, αλλά και να συμβάλει έστω και λίγο στην πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού...

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του ΔΣ

  • Βασικό
  • Τίτλο
  • Ημέρα
  • Τυχαίο
άλλα... / πάτησε SHIFT για όλα... όλα...

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.